Opsrkifter modificeret af Zylov
Kylling:
Pastasalat Olsen
Kartofler med løg og bacon
Kylling i tarteletter
Bagværk:
Bedstes gode boller
Vafler
Fundet på http://www.anjasopskrifter.dk
* 300 gram fuldkornspastapenne
* 2 kyllingebryster
* 200 gram drænede rejer
* Marinade af:
* 1 dl. friskpresset appelsinsaft
* 1 grøn peberfrugt
* 2 tomater
* 2 fed hvidløg
* havsalt, peber, chili
Fremgangsmåde:
Pastapennene koges og skylles med koldt vand, drypper af. Kyllingebrysterne i marinade steges i ovnen
40 minutter ved 200 grader i ildfast fad, skæres i fine skiver
Pasta, kylling og rejer vendes i marinaden.
Fundet på http://hotstart.dk/Opskrifter
Ingredienser:
500 gram kogte (nye) kartofler
1 løg
2 spsk. olivenolie
150 gram bacon
1 spsk. finthakket persille
1 spsk. rødvinseddike
salt og peber, chili, hvidløg
Fundet på Opskrifter fra Hjerteforeningen
1 lille kylling eller kyllingstykker
Vand lige til at dække de andre ingredienser
1-2 porre eller 2 (forårs)løg
4-6 gulerødder
3 laurbærblade
salt, peber, chili, ½ grønsagsbouillon (kan indeholde gluten)
250 g persille
Ca. 2 spsk. hevedemel eller jævning
½-1 dl mælk
Eventuel lidt citronsaft
Eventuelt 1 løg
Eventuel 2 spsk raps- eller olivenolie
Fundet på http://www.anjasopskrifter.dk
Obs! De er dejligt luftige, men indeholder meget gluten...
Ingredienser:
- 100 g olie
- 5 dl mælk
- 50 g gær
- ca. ½ kg mel
- ca. ½ kg havregryn
- 1 æg
- 2-3 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 1-2 tsk vanillesukker
Fremgangsmåde:
Opløs gæren med saltet eller i fingervarm mælk
Resten af ingredienserne tilsættes, melet tilsidst, gem lidt til æltningen på bordet.
Dejen æltes godt sammen. Hæver i 1 time.
Rulles til boller, der efterhæver på pladen i ca. 20 minutter.
Pensles med æg eller mælk og bages ved 220 grader i 12-15 minutter.
3 æg
ca 225g mel
ca 25g sukker
1 knivspids salt
1 tsk vanilie sukker
3dl mælk
50g smeltet smør